Přeskočit na obsah

Dejte hlas Radimovi Kamenskému – Mistru ČR ve windsurfingu

Kraj Vysočina vyhlašuje ve spolupráci s regionálními médii 5. ročník ankety o nejlepšího sportovce kraje Vysočina za rok 2006. Mezi jednotlivci je nominován člen Yacht Clubu na Velkém Dářku – Radim Kamenský. Je také známý jako amatérský sportovec a účastník regionální soutěže Žďárská liga Mistrů.
 Jeho nominace za rok 2006 je více než zasloužená. Je škoda, že windsurfing není televizní,  tudíž reklamy využívající sport a jeho publicita je nízká. Pomoci mu můžete vy, kteří ho znáte a pošlete mu svůj hlas.
Jeho excelentní sezóna v roce 2006 se zapíše do pomyslné knihy vyjímečných sportovních výsledků ve windsurfingovém sportu. Všech 14 závodů, které absolvoval, mělo jediného vítěze – Radima Kamenského. To rozhodlo o vítězství v Moravském i Českém poháru, zisku titulu Mistr ČR a dosud nejlepšímu umístění surfera všech dob v celkovém žebříčku Českého svazu jachtingu.
Krom toho dosahuje bez nějaké přípravy výborné výsledky ve známé amatérské celoroční soutěži sportovců žďárského regionu – Žďárská liga   Mistrů. V konkurenci 300 účastníků se umisťuje na předních místech a nebýt jeho slabých diciplin, kuželky a střelba vzduchovkou, byl by při závěrečném hodnocení pokaždé na stupních vítězů.
Jak je možno hlasovat?

  1. V regionálním tisku (Vysočina, Jihlavské nebo Žďárské listy, Mlejn atd.) je vytištěn hlasovací lístek. Ten vyplňte a doručte nejpozději do 10. dubna 2007 do redakce Jihlavských listů, Čajkovského 35, 586 01 Jihlava.
  2. Hlasovat můžete i prostřednictvím SMS a to ve formě: JL SKV Radim Kamensky,windsurfing,YC Zdar n.S.  na číslo 900 09 03. Cena SMS je 3 Kč.           
  3. Hlas je možno posílat i přes internet na tomto odkaze: www.parolaart.cz/sportovec-kraje-vysocina-2006

Napsat komentář