Přeskočit na obsah

Letní soustředění 2008 na Velkém Dářku

Všichni optimisti i začínající evropáři jsou srdečně zváni. Soustředění mladých nadějí ve třídě Optimist na Velkém Dářku se koná ve dnech 7. – 18.7. 2008 tj. 12 dní. Ve dnech 5. – 6.7. 2008 se uskuteční závod Bambusová regata Q3, po kterém následuje letní táborové soustředění. Dle počtu účastníků budou děti rozděleny do družstev podle výkonnosti. Výcvik bude probíhat jak na vodě, tak i na suchu. Výuka teorie a pravidel bude na klubovně YC. Společné tréninky startů budou startovány pomocí startovního prámu dle záv. pravidel. Mezi tréninky budou zařazeny tématické přednášky. Během soustředění je vypsaný Závod mladých nadějí Q2, E1 a pokud se zadaří, tak zkusíme nacvičit i team racing Q1.
Samozřejmě nebudou chybět mimojachtařské aktivity, kterými chceme zpestřit toto soustředění. Výlety na kolech, různé soutěže, hry, nebude chybět sauna, jízda kočárem apod.

Program:

  • Neděle 6.7. – možný nástup na soustředění po závodech
  • Pondělí 7.7. – zahájení soustředění
  • Pátek 18.7. – ukončení soustředění v 15 hod.

Ubytování:

Ubytování je ve vlastních stanech nebo přívěsech v areálu loděnice. Více kamarádů se může domluvit do jednoho stanu, aby se nebáli.

Stravování:

Stravování je zajištěno dovozem z jídelny do areálu YC a bude se podávat na klubovně.
(snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře)

Kultura a sport:

K dispozici je hřiště, stolní tenis a další.

Vybavení:

Loď a příslušenství, jachtařské i nejachtařské věci, dostatek oblečení, boty, holínky, vestu, pláštěnku, sluneční brýle, kartičku pojišťovny, apod. Funkční kolo a helmu na cyklovýlety po okolí.

Technické prostředky:

K dispozici máme tři motorové čluny a startovní prám.

Cena:

Cena pro děti, které nebudou mít zaplacen poplatek ALT Q   je 4000 Kč.
Cena pro členy ALT Q  je 3600 Kč.

Přihlášky a kontakt:

Prosím o zaslání předběžné přihlášky do konce dubna a závazné přihlášky do konce května z důvodu pojištění na uvedený kontakt.

kafkar[at]iol.cz

tel.+420 602 528 190.

Bližší informace zašlu před začátkem soustředění. O průběhu loňského soustředění si můžete přečíst zde. K dispozici je také album fotografií.

Za YC Velké Dářko Richard Kafka

 

Napsat komentář