Přeskočit na obsah

Letní soustředění mladých jachtařů 2011

Yacht Club Velké Dářko připravuje letní soustředění mladých jachtařů, které se uskuteční v termínu 4.-15.7.2011 na Velkém Dářku. Soustředění je určeno pro začínající i pokročilé jachtaře v lodní třídě Optimist a pro mládež, která přechází na jinou lodní třídu např. Laser 4,7 a Evropa.

Soustředění je zaměřeno na společný trénink, zařazení dětí do kolektivu, prohlubování znalostí v oblasti jachtingu. Děti budou rozděleny dle zkušeností do skupin k jednotlivým trenérům. Starší mládež bude mít upravený program dle svému věku. Soustředění je otevřeno pro všechny děti a mládež, kteří mají rádi jachting a je pořádáno formou táborového typu. Ubytování ve vlastních obyt.autech, stanech, přívěsech apod. Stravování je zajištěno dovozem na klub. Areál loděnice je uzavřený. Členům ALT Q bude v případě poskytnutí dotace vyplacen příspěvek za účast na konci kalendářního roku.

Nástup na soustředění je v pondělí 4.7.2011 večer, kde si trenéři přeberou děti. Ukončení je v pátek 15.7.2011 odpoledne. V průběhu soustředění se děti zúčastní závodu Mladých nadějí s koeficientem Q4K, E4K, a L4,7. Po soustředění následuje další závod pod názvem Bambusová regata s koeficientem Q4K, E, L4,7.

Místo konání

Yachtclub Velké Dářko

Ubytování

V uzavřeném areálu loděnice ve vlastním stanu, přívěsu nebo autě, omezený počet pokojů (asi dva tj.4+4).

Stravování

Je zajištěno dovozem z jídelny a bude podáváno na klubovně.

Sport

Povinné rozcvičky, pinpong, beton. a antukové hřiště, kola apod.

Kultura a zábava

Zábavní centrum Vagón, sauna, výlety na kole, soutěže.

Technické zabezpečení

Motorové čluny, startovní prám.

Upomínkový předmět

Tričko (výběr velikosti v přihlášce)

Cena

Celková cena za soustředění je 4400 Kč. (400Kč/den jako v roce 2010)

Přihlášky a kontakt

Prosím o zaslání přihlášky do 10.6.2011 z důvodu zajištění pojištění dětí na kafkar[at]iol.cz , veškeré informace o YC Velké Dářko naleznete na /. Neváhejte se na cokoli zeptat, můžete psát nebo volat na tel. 602 528 190 p.Richard Kafka.

Vybavení dětí

Povinné – určitě loď v provozuschopném stavu, jachtařské i nejachtařské vybavení, oblečení, boty, holínky, vestu, neopren, sluneční brýle, kartičku pojišťovny apod. Funkční kolo a helmu na cyklovýlety po okolí. Jak jistě víte, počasí je u nás zrádné a mokré, takže teplé prádlo.

Děti by měli umět plavat, měli by zvládnout základní vedení lodě, protože to pak strašně zdržuje ostatní, když se velké množství síly musí vkládat pro tyto děti. Pokud mají rodiče zájem zůstat po dobu soustředění, mají možnost si přiobjednat stravu, vše po dohodě. Další informace pošlu e-mailem.

Za YC Velké Dářko zve Richard Kafka

Napsat komentář