Přeskočit na obsah

Letní soustředění mladých jachtařů 2012

Soustředění 2012Yacht Club Velké Dářko pořádá letní soustředění mladých jachtařů na Velkém Dářku. Pro lodní třídu Optimist začíná soustředění středou 4.7. 2012 a končí v pátek 13.7. 2012. Pro lodní třídu Evropa a Laser 4,7 začíná soustředění v  pondělí 2.7. a končí v neděli 8.7. 2012.Soustředění je určeno pro začínající i pokročilé jachtaře v lodní třídě Optimist a pro mládež, která přechází na jinou lodní třídu např. Laser 4,7 a Evropa.

Soustředění je zaměřeno na společný trénink, zařazení dětí do kolektivu, prohlubování znalostí v oblasti jachtingu. Děti budou rozděleny dle zkušeností do skupin k jednotlivým trenérům. Starší mládež bude mít upravený program dle svému věku. Soustředění je otevřeno pro všechny děti a mládež, kteří mají rádi jachting a je pořádáno formou táborového typu. Ubytování je ve vlastních obytných autech, stanech, přívěsech apod. Stravování je zajištěno dovozem na klub. Areál loděnice je uzavřený. 
 
Nástup na soustředění pro lodní třídu Optimist je v úterý večer 3.7. 2012, kde si trenéři přeberou děti. Ukončení je v pátek 13.7. 2012 odpoledne. V průběhu soustředění se děti zúčastní závodu Mladých nadějí s koeficientem Q-4K, E-4K, a L47-4K. Po soustředění následuje další závod pod názvem Bambusová regata s koeficientem Q-4P.
Evropáři začínají s tréninkem v pondělí 2.7. 2012 a končí v neděli večer 8.7. 2012 , z důvodu odjezdu na Slezskou Hartu.
 
Místo konání: Yachtclub Velké Dářko
 
Termín:
LT Evropa, Laser4,7: 2. – 8.7. 2012
LT Optimist: 4. – 13.7. 2012
 
Ubytování: V uzavřeném areálu loděnice ve vlastním stanu, přívěsu nebo autě, omezený počet pokojů (asi dva tj.6+4) pro nejmenší.
 
Stravování: Je zajištěno dovozem z jídelny a  bude podáváno na klubovně.
 
Sport: Povinné rozcvičky, pingpong, betonové a antukové hřiště, stolní fotbal, kola apod.
 
Kultura a zábava: Zábavní centrum Vagón, sauna, výlety na kole, soutěže.
 
Technické zabezpečení: Motorové čluny, startovní prám.
 
Upomínkový předmět: překvapení
 
Cena:
Celková cena pro LT Q je 4400,- Kč. Pro loňské účastníky je celková cena snížena o 500,- Kč.
Pro LT E a LT L4,7 je cena 3100,- Kč, pro loňské účastníky sleva 500,- Kč.
V ceně je započítáno stravování, ubytování, trénink, startovné a  pojištění účastníka, nic dalšího se neplatí.
                      
Přihlášky a kontakt: Prosím o zaslání přihlášky do 10.6.2011 z důvodu zajištění pojištění dětí na kafkar@iol.cz, veškeré informace o YC Velké Dářko naleznete na /. Neváhejte se na cokoli zeptat, můžete psát nebo volat na tel. 602 528 190 p.Richard Kafka.
 
Vybavení dětí: Povinné – určitě loď v provozuschopném stavu, jachtařské i nejachtařské vybavení, oblečení, boty, holínky, vestu, neopren, sluneční brýle, kartičku pojišťovny apod. Funkční kolo a helmu na cyklovýlety po okolí. Jak jistě víte, počasí je u nás zrádné a mokré, takže teplé prádlo.
 
Děti by měli umět plavat, měli by zvládnout základní vedení lodě, protože to pak strašně zdržuje ostatní, když se velké množství síly musí vkládat pro tyto děti.
Pokud mají rodiče zájem zůstat po dobu soustředění, mají možnost si přiobjednat stravu, vše po dohodě.
Další informace pošlu e-mailem.
 
Za YC Velké Dářko zve Richard Kafka
 

Napsat komentář