Přeskočit na obsah

Plavba pro členy YCVD na námořní plachetnici ZDARMA!

Majitel lodě CAFÉ uvolnil na poslední týden v měsíci září 2014 jednu kóji (tj. 2 místa) pro členy klubu (příp. i partnera). Pronájem je tedy bezplatný!

Poplujete na moderní, 28 stop (cca 8,5 m) dlouhé, plně vybavené kýlové plachetnici se zabudovaným motorem Penta Volvo 13 Hp. Plocha obou plachet 40 m2 + spinaker.

Loď byla vyrobena a uvedena do provozu v roce 2007. Loď je vybavena dvěma dvojlůžky (+ kpt. salon), 100 lt vodní tank, 40 lt disel tank, samostatné WC s umyvadlem, zásuvková lednice, dvouplotýnkový vařič v kardanu, kuchyňský dřez, bojler a úložné prostory pro vše potřebné. Navigační, bezpečnostní a el.vybavení lodě je pro denní i noční plavby vč.VHF. Stojná výška 180 cm. Zadní badeplato se sprchou. V pronájmu  je i závěsný motor 2,3 Hp ke gumovému člunu. Služba kapitána je zpoplatněna dle spokojenosti posádky od 1,- Eura až …….. Účastník plavby platí pouze režijní poplatky, tj. cesta, potraviny a v marině.

Domovská  marina je v příjemném prostředí pod obcí Krvavica (4 km od Makarské), ta je plně vybavená. Plavba se uskuteční od 23. do 30. září 2014.       

POZOR  JEŠTĚ  DALŠÍ  AKCE !   

Plavba na námořní plachetnici pořádaná společností „POD PLACHTAMI“ při klubové akci 3. roční PP Cup – od 4. do 11. října 2014. Jde o společnou plavbu několika lodí s denními závodními rozjížďkami na lodích SALONA 38 (6+2). Jde o pohodovou plavbu rekreantů-závodníků. V ceně plavby jsou i dvě posezení – Welcomedrink a závěrečný raut. V ceně jsou i ceny a dárky sponzora. Domovskou marinou je Kremik – Primošten. Jde o doplnění posádek známých kapitánů. Poplatek za osobu je 300,- Euro. Režijní poplatky jsou řešeny společně celou posádkou.

Podrobnější informace  o těchto plavbách zde:
e-mail kpt.: l.hofmann@seznam.cz
mobil : +420 606 719 907

Napsat komentář